20 augusti 2016
10:00

Tyresö FF Blå

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Tyresö FF Blå

Dags för match igen efter sommaren och bara en gemensam träning mot ett motstånd som spelat flitigt hela sommaren. Eftersom matchen krockade med Lag 4 match hade vi även lånat in Elin i mål och Olivia från Lag 7. Kul!

Det syns dock inte första tio minuterna att tjejerna inte spelat tillsammans på länge då de håller spelet upp väl och även har ett par halvchanser efter snabba, raka anfall. Det duktiga motståndet tar dock över och får in några mål efter fina avslut invid stolparna när vi inte riktigt är på tå i försvaret. 0-3 i halvtid.

I andra halvlek fortsätter tjejerna kämpa, SOM de kämpade i värmen, och vi får in en boll efter bra press i straffområdet som ledde till ett skott utifrån som styrs i mål. Välförtjänt!

Vi har några fler chanser som tyvärr inte går in samtidigt som Tyresö får nått lite väl enkelt mål mot slutet när krafterna tryter. 2-4 hade speglat matchen bättre :)

Nästa träning är på onsdag kl 16 på Grimsta och nästa match på fredag kl 17.30 på Värmdö. Ses då!